Allehanda

Slösat med tiden

Jag upptäckte att jag skrivit blogg varje dag denna månad, de inledande dagarna. Ikväll har jag inget speciellt att skriva om mera än att jag vill uppmärksamma er om att jag har en hel vecka kvar av min semester. Två veckor har jag mest slösat bort. Listan på allt som jag borde gjort får jag väl slänga redan nu. Bara att kapitulera.

Är inte semestern till för att bara göra det man inte måste?

Nästa vecka skall jag dock besöka Dronningens By och Skåneland. Det blir en skön resa, direktflyg från provinshuvudstaden till Kastrup. Må jag landa väl.

Nåja, något har jag väl ändå fått gjort, t.ex. ätit upp min surströmmingsburk som häckat nästan ett helt år i mitt kylskåp. Alltid något och Norrbyskär har jag besökt och Nämforsen har jag sett.

Få se nu om fåglarna lortat ned min resväska mer än förra gången?

PS! Jag ändrade rubriken till detta inlägg. Den första lät bara fånig.

Så kan Ångermanälven också se ut

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.