Allehanda

Traste Lindén

Märkligt, jag har nämnt det tidigare, ibland dyker det upp ett ord, en mening eller ett namn i hjärnkontoret från ingenstans. Som ett blixtnedslag och ordet vill inte ge sig av. Varför vet jag inte och jag vet inte heller något som kunde blåst in ordet/orden just nu. Någonstans i hjärnbarken har det legat gömt, nu dök det fram

Ikväll seglade namnet Traste Lindén upp i skallen och bara pockade på att jag skulle ta reda på vem han är. Musiker visste jag att han var men inte mycket mera. Jo, han hade Traste Lindéns Kvintett, ett band som startades 1985, men jag trodde det var en 1950-tals orkester eller så. Så fel man kan ha! Riktigt trevlig musik! – Traste, vilket ovanligt namn, döptes han till det namnet?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=8Od4uGvEpW4]

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »