Allehanda

Ingen öl men Laleh

Jag hade bunkrat ett par öl av inhemsk sort, Malmgårdens Belge, en smakfull ale. God, visserligen stark, men god! Min tanke var att jag och svåger nästgårds skulle avnjuta denna dryck i sommarvarm kväll under trevligt samtal. Utomhus!

Det visade sig dock att herrskapet svävat iväg på segling i närstående skärgård. En god tanke med tanke på det fina väder som behagat infinna sig denna välsignade månad, juli 2014. En makalös månad vad sol och värme beträffar.

Sister Jane hade dock, som hopp-iland-Kalle vid Kalkskär, ramlat och skadat sig varför seglatsen fick avbrytas. Synd att sådant också kan ske, det fina vädret till trots.

Själv satte jag mig vid datorn och kollade än en gång Lales framträdande på Allsång på Skansen. Så fin och bra hon är! Jag lovade mig själv ikväll att åtminstone en gång i livet skall jag se henne live.

Jag har tidigare lovordat hennes show på Skansen i följande inlägg: Laleh, en underbar människa. Se den så länge den är tillgänglig på Svt Play! Jag tyckte den blev ännu bättre ikväll.

väg oxkangar
Just här kunde jag tänka mig att möta Laleh för en serenad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »