Allehanda

Lite björn var det här

Jag har hittat en bra videosite på nätet, liknande till YouTube men med bättre kvalité i allmänhet än på Tuben. Som exempel blir det liten björnfilm (september 2011) från republiken, närmare bestämt från Kuhmo. Davide Profita har gjort filmen. Se filmen i helskärm och helst med hdmi-anslutning för bästa kvalité. Knappen för helskärm finns nere i högra hörnet mellan HD och Vimeo. Esc-knappen på tangentbordet för att återgå till normal visning.

Mera film och video finns på Vimeo.

[vimeo http://vimeo.com/17825984]

 För ett par veckor sedan fick ett flyg från Arlanda problem när det skulle landa i provinshuvudstaden. Kaptenen meddelade att en björn hindrade honom från att landa. En  och annan passagerare höjde nog ögonbrynen kan jag tro. Mera finns att läsa på ortens ledande svenskspråkiga tidning om det lilla äventyret

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.