Upplevelser

Filma, filma!

Jag sitter här och gör film, öh amatörvideo, vill säga. Någon Ingmar Bergman kommer jag inte att bli men det är ändå roligt och givande att göra någon slags slutprodukt av allt filmande och fotande, samlad till en video på YouTube eller någon annan Internet-tjänst. Allt för att dela med mig, annars stannar bilder och videoklipp på hårddisken. Till vilken nytta?

I detta nu har jag 32 inslag på YouTube och fler lär det väl komma om jag har hälsan och humöret. Och det har jag!

Senast var kameran flitigt i användning på Urkult, med massor av bilder och videor som resultat. Dock blev en del av bilderna oskarpa, varför vet jag ej. Allt såg bra ut i sökaren men i datorn fanns mycket i övrigt att önska. Detta hindrar mig dock inte att göra en video om Urkult 2014, för mycket bra material har jag ändå.

Mera har jag dock i kö, Kaustby Festival tarvar också en video även om jag redan gjort en om Hoven Droven därifrån. Kommande Juthbacka Marknad tycker jag borde vara värd en video för att inte tala om väntande resa.

Skall vi säga som så att hösten är fullpackad?

Urkult 2014_5
Urkult

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *