Allehanda

Julklappar

Det närmar sig jul och inköp av julklappar görs. Vanligtvis brukar jag inte köpa julklappar men i år har jag handlat två, en till Brunte och en till mig själv. Brunte har redan fått sin julklapp medan min är på väg. Jag får ge mig till tåls ännu men sedan kommer det hem ett paket till mig. Jag är så förväntansfull, nästan som de små barnen med tindrande ögon på julaftonen. Om inte de små liven är rädda för tomten och helst vill springa och gömma sig, vill säga.

Brunte fick ett par läsglasögon och nu ser jag betydligt bättre i mörkret när vi färdas fram i landskapet. Det är ju mest mörkt nu när jag färdas från och till Saltgruvan. Det är som en helt ny värld öppnas när helljusen slås på.

brunte
Fina, nätta och runda är de, Bruntes läsglasögon

9 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »