Allehanda

Julpizza även i år

Ikväll blev det traditionell julpizza i Ebbas stad med gänget. Kumars restaurang har blivit stamstället för denna tilldragelse. Runt bordet satt en samling herrar, inga damer tyvärr, som lät munlädret gå med rapportering om det senaste som hänt inom vårt gebit, med diverse historier och anekdoter och inte minst reseminnen från jordens rund. Flera av herrarna är vitt beresta och fängslande berättarkonst saknades inte ikväll. Det var med andra ord en underhållande stund med många skratt och rappa kommentarer. Ingen satt där och sov. Det är så man tycker en samvaro skall vara.

Själv blev jag utomordentligt trött när jag kom hem och nu väntar bingen och en ny jobbedag i morgon. Och jag som trott att jag skulle få vara ledig ett par veckor men se där lutar det åt fel håll.

Jakobstad1
Hjärtat, ankaret och korset är symbolerna för jul i Ebbas stad.
Jakobstad2
Ankaret fick jag också med på bild men hjärtat fanns en bit längre bort och dit sträckte sig inte sig mina promenadsteg denna kväll.

 

6 kommentarer

 • annepauline

  Tack för tipset var jag kan få tag på boken Livet på Pysbacka. På samma ställe finns en del andra intressanta böcker. Heheee…

  • PJ

   Njaee, inte vill jag påstå att jag känner alla utan och innan men ett gemensamt intresse gör att vi träffas ett par gånger om året under gemytliga former. I gruppen finns några riktiga humorister och berättare vilket gör träffarna riktigt trevliga.

 • BB

  Tro Hopp och Kärlek, de symbolerna bär jag med mej, vart jag än går…
  Har du varit och kollat på min dotters bilder på nenax.se en bildblogg. Hon fick en systemkamera för lite drygt ett år sen, och hon bär med sej kameran nästan jämt… Har också fått en del priser i fototävlingar i Avesta…
  Du har också tagit fina bilder! Du hittar nenax på min fb-sida om du är nyfiken….

  • PJ

   Hon har fina bilder, din dotter. Det syns att hon har rätta intresset.
   Själv har jag också en fotosida. Länk finns till höger på denna blogg: Mina Flickr Photos

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *