Allehanda

Rekord

Jag vet inte riktigt vad jag skall tro men en sådan läsaranstormning som skett lördag och söndag har jag inte varit med om tidigare. Jo, en gång hade jag faktiskt över 300 visningar på en dag men det slogs lätt idag med hela 622 visningar för söndagen och igår lördag med 484 visningar. Tittar vi på enskilda besökare så är det 388 idag och 303 igår. Söndag är inte slut än så det blir väl några till kan jag tro.

Normalt brukar jag ligga på ca. 150 visningar per dag och knappa 50 enskilda besökare.

Orsaken är mitt senaste inlägg ”Jungfruturen” som spreds via Vasabåtarnas  Facebooksida och Landgången.se. Jag lade nämligen in en länk på Vasabåtarnas FB-sida och där fick det sin början. Jag tyckte att det kanske kunde var kul för de som gillar Vasabåtarnas FB-sida att också läsa min anspråkslösa reseberättelse. Inte hade jag räknat med att det skulle bli så många. Där ser man hur saker får sitt eget liv på nätet.

Kul är det i alla fall att så många hittat hit även om inte många kommenterat själva inlägget. Få se nu hur många av dessa stannar kvar som trogna besökare?

Landgangen.se är annars en trevlig sida med forum för de som gillar fartyg och sjöfart. Helt säkert en massa sjömän och f.d. sjömän som kollar och  skriver på den sidan.

Skydrive finns annars en hel bunke bilder från fredagen när Wasa Express lade till i Holmsund. Utsidan är kanske inte så vacker men det är insidan som räknas, brukar det visst heta. Nåja, målarpytsar kommer nog fram senare när det blir varmt och passligt väder. Förresten syns Svanbäcks buss när den backar ut från bildäck. Orsaken till backandet är att rampen för genomfart inte är klar ännu men det kommer att ordna sig småningom.

Ett par bonusbilder från fredagen får jag lägga in som grädde på moset.

Vbl team
Där kommer visst Vasabladets team som jag tydligen lyckades få med på bild.
Wasa Express Info
Vid Infodisken får man lätta sina bekymmer
grå dag
För att återgå till vardagen, idag har det varit en riktigt grå dag med frost i träd och kvist. Vackert men grått!

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *