En tur bland kobbar och skär, version 2

Visst, en film fixade jag också till när vi körde omkring lite i söndags. Det blir liksom lite mera aktion då med levande bilder och buller.

Annonser

5 reaktioner till “En tur bland kobbar och skär, version 2”

  1. På ett sätt förstår jag HBL. Det förekom att en hel del idioter hävde ur sig sitt svenskhat och ständiga gnäll över pakkoruotsi, något som blir tröttsamt i längden att läsa. Varför skall HBL, som är en av landets största svenskspråkiga tidningar, ge denna minoritet av näthatare en kanal för att spy ut sin galla och förgifta samvaron mellan svensk- och finskspråkiga i landet? Bara som ett exempel på hur kommentarer kan missbrukas.

   Överhuvudtaget är näthat och anonymitetens skydd ett problem som med rätta allt mera lyfts fram. Då är det bättre att som HBL införa registrering av de som skriver kommentarer. Visst är det tråkigt att bara de som är prenumeranter, efter en viss gratisperiod, kan kommentera men det får vi delvis tacka dessa näthatare för.

   Överhuvudtaget bör en kommentar vara saklig och hålla sig till ämnet, något som också ibland fallerar på denna blogg. Det är inte heller kul att samma person, under olika namn, skriver kortfattade struntsaker som inte har med inlägget att göra. Då är det bättre att personen i fråga skaffar sig ett Twitterkonto och där låter kreativiteten flöda. Risk finns att möjligheten att kommentera försvinner från denna blogg, vilket vore synd. En av bloggandets finesser är just att kunna ge och få kommentarer men då bör de vara relevanta och meningsfulla.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.