Grus i ögonen hela dagen

Vet ni vad? Idag har jag varit så trött att jag tagit flera längre eller kortare tupplurar. Regnat har det gjort från och till hela dagen och först ikväll har det varit lite längre uppehåll. En sådan dag passar väl bra att ligga på soffan och läsa böcker, för det skall väl också göras på semestern? Men nej, redan efter en halv sida har ögonlocken trillat ned och så har jag åter sovit en stund. Inte mycket blev läst, ännu mindre gjort och ändå känner jag mig fortfarande trött. Tur är det för det är inte roligt att tupplura för mycket på dagen och sedan inte få sova på natten.

Såå trött att det inte blir ens en ynka bild. Är jag riktigt kry?

Annonser

8 reaktioner till “Grus i ögonen hela dagen”

    1. Det blev så denna dag. Nu när jag skriver detta på följande morgon har jag sovit gott hela natten och känner mig utvilad. Plus att solen skiner. 🙂

      Gilla

    1. Jo, jobbet tänker jag inte på men redan på måndag börjas det igen. Fast bara en vecka för min del, sen blir det ledigt igen.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.