Allehanda

Knackningar

Det gick bra ändå, senaste natt. Efter att jag postat mitt förra blogginlägg stannade jag uppe till en stund över midnatt. Trots att jag sovit så mycket på kvällen hade jag ingen svårighet att somna in på nytt. Någon gång mitt i natten vakande jag upp, eller drömde jag bara, av att någon knackade hårt på en fönsterruta i stugan. Jag låg och dåsade några minuter och väntade på nästa knackning men inget mer hände utan vinden ruskade lite i knutarna. Kanske jag bara drömde eller så var det någon fågel som flög in rutan. Sådant händer ibland men knackningarna var så tydliga så det kunde lika gärna ha varit det.

Upptäckte ikväll en video på Tuben som visade det minitåg (på skenor) som körde omkring på Urkult festivalområdet och på Näsåkers camping. Loket tutade och folk höll ut händerna och så skulle det ges high-five i förbifarten. Säkert kul för barnen men jag hörde att det var lång kö för att få åka.

Det visade sig vara en av mina tältgrannar som gjort videon, familjen med den lilla gossen. De från Järna. Jag frågade aldrig vad de hette men det vet jag nu. Jag talade med en hel del folk men kom mig inte för att fråga vad de hette. Det var liksom inte så viktigt då. Jag föreställer mig att om vi träffas nästa år så fortsätter samtalen som om ingen tid förflutit.

Själv har jag också spelat in en del videos. Någon gång i höst, eller kanske vid juletid kommer jag att sätta mig ned och tota ihop en film. Då får ni se Urkult från min horisont. Det känns bättre att göra det då istället för nu. Då får man större spridning på upplevelserna och man får en kick och börjar se fram emot nästa sommar och nästa Urkult. Men först de sista två veckorna av denna sommar och hela hösten. Än kan mycket roligt inträffa på detta år och höstens prakt i naturen knackar snart på dörren.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=oGxeakg4Cl0]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »