Första lilla snön

Den första lilla snön hade lagt sig i morse. Det tog dock en stund innan jag kom på att gå ut och ta ett foto. Nästan så att snön hann smälta bort. Jag brukar alltid ta en bild av den första snön. Ifjol kom den första snön till byn den 24 oktober och då i större mängd. Ett tjockt täcke på trädgårdsbordet.

Annars har det varit dimmigt mest hela dagen. Ett fint gulaktigt ljus strömmade över byn när solens stålar trängde genom dimmolnen. En riktig novemberdag.

2015-11-16 Första lilla snön 001mod
Inte mycket till snö mitt på dagen men ändå, den första snön.
2015-11-16 Första lilla snön 010mod
Dimmigt och lite kusligt men solens dunkla sken på björkstammarna visad var den var. Solen.

0 reaktioner till “Första lilla snön”

  1. Så vacker bild, den undre. Man väntar på att ett troll ska kika fram bakom en trädstam…
    Det har inte kommit någon snö alls här än men den lär vara på väg.

  2. Vi har fått ett par decimeter snö dom senaste dagarna. Är ingen vinterfantast men det är väl bara att gilla läget, den kommer ju varje år vare sig man vill eller inte, även om det verkar bli senare och senare. Fina bilder som vanligt!

    1. Jag kollade snöläget kungariket idag och nu verkar det som om vintern är på väg uppe hos er. Här får vi nog vänta lite än för vi ligger i allmänhet senare med vintern här än t.ex. Umeå. Jag är inte heller någon vintermänniska så det är att stå ut. Men fina vinterbilder hoppas jag på. 🙂

    1. Salig mor målade tavlor från fotografier men hon är borta nu. Kanske den också skulle passa som fotoprint i lite större format.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *