Allehanda

Lite skämmigt…

…kändes det igår när sister Jane ringde på kvällskvisten och frågade om jag sett blommorna som hon planterat i järngrytan på stenhällen framför farstubron. Hon hade nämligen mig ovetandes köpt och planterat blommor i grytan under eftermiddagen och jag måste ha passerat den två gånger utan att ha sett detta. På två meters avstånd. Nästan så att jag snubblat över den. Detta var inte bra men jag får skylla på att jag hade bråttom för jag var sent ute med besök i köpladan inför midsommar. Vi från Saltgruvan hade nämligen besökt Mickelsörarna under hela dagen och jag kom sent hem.

Jag hade själv funderat på att planterat något och hade tänkt göra det på semestern som snart närmar sig men nu hann hon före och det är bara att Tacka och Bocka för denna fina överraskning!

Midsommarafton står annars för dörren och efter förmiddagens regn ser det nu ut att klarna upp och jag hoppas att det inte kommer mera regn denna dag. Sol och värme får vi vänta på men huvudsaken är att det inte regnar. Men se där, just som jag skrev raden ovan så tittar också solen fram, så det blir kanske inte så dumt ändå denna dag.

En Trevlig Midsommar önskas alla som läser denna blogg!

blommor
Riktigt vackert blev det! Hon har ett hjärta av guld, sister Jane!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »