Allehanda

Kung Bore hälsade på

Jag lyckades kravla mig upp i tidig otta och återta mitt värv i Saltgruvan, förkylningen till trots. Tungt var det men det gick, det var ju fredag med kort arbetsdag. Känner mig fortfarande fullproppad med de dödas ben i bröst, hals och huvud.

Vintern har gjort sin första framstöt. Tidigare i veckan hade vi temperaturer på -7 C och idag kom det första riktiga snöfallet. Graderna höll sig kring noll vilket gav halt före för de som i trafiken styrde. Ett par gånger gjorde Brunte ofrivilliga piruetter när vi travade hemåt, sommarskodd som han fortfarande är. Dags att vinterbona?

första snön 2014
Kanske dags att förpassa utemöblerna till uthuset?
eken
Eken visar ännu vackra löv, idag med stänk av vit snö.

4 kommentarer

  • PJ

   Kan jag gissa att det var Majken? :-)))

   Dock tänkte jag denna gång på skriften där det talas om ”vintmenade gravar men fulla av de dödas ben”. Något sådant. Utvändigt syns det inte så mycket men inombords är det värre.

 • annepauline

  Men oj, har ni fått snö. Här är det just nu plus 14 grader och i morgon ska det visst bli plus 16 grader.
  Konstigt egentligen, det är ju slutet på oktober. Nåja, nog hinner vi få snö och kyla än är jag rädd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »