Allehanda

Urkult 2014 Tercero

Jag har tidigare gjort ”reklam” på Facebook för min senaste video från Urkult i somras, min femte och troligen sista från detta evenemang. Först då kom det lite tittare enligt statistiken på You Tube. Före det var det mycket tunnsått, bara några få. Utan att själv puffa för ens egen video är det nog mycket svårt att få tittare. Min enkla video är nog som en nål i en höstack, svår att hitta för de som verkligen är intresserade.

Över en timme finns det nu med egna videos från senaste Urkult på You Tube och säkert finns ytterligare ett par timmar på hårddisken som jag inte kunnat använda av en eller annan orsak. Jag har försökt plocka ut det bästa. Jag hoppas att även ni som inte har tillgång till min Facebook-status nu har fått korn på videon och kanske i bästa fall lämnar en kommentar. Är det alls intressant med dylika videos för de som inte var med? Är den för lång? Finns det sekvenser som ni skulle ha velat se mera av? Vad kunde jag gott utelämnat?

[youtube=http://youtu.be/ndBLwI36Gss]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »