Brincadeira II

Så har jag laddat upp den andra Brincadeira-videon. Den togs med min GoPro-kamera och den är faktiskt rätt bra.

I denna video är det mera publikkontakt och mindre tam-tam. När de plockade upp flickan så var det ganska svårt för henne att följa med men hon skötte det fint ändå. Kanske lite för snabba övergångar. Så här efteråt när jag ser videon så upptäcker jag flera bekanta från tidigare Urkult som fanns i publiken. Då såg jag dem inte fast en av dem måste ha stått alldeles nära mig.

Under hösten kommer jag att gå genom ytterligare material från Urkult så säkert kommer det fler videor.

Annonser

2 reaktioner till “Brincadeira II”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.