Allehanda

Nytt utseende på bloggen

Som ni ser – ni ser bra, hör bra och sitter bekvämt? – så har jag ändrat design på bloggen. Jag tyckte att det behövdes lite förnyelse. Ny och större font i texten för att göra den lite mera lättläst. Är det bra? Det finns en intressant blogg som jag läser regelbundet men den har så liten font att den är tungläst. Därför tänkte jag prova med lite större font på min egen blogg och ser som det kommer reaktioner på det.

Länk för att kommentera har flyttats upp till raden under rubriken för inlägget. Ni glömmer väl inte att glädja mig med en kommentar ibland?

Jag har även möblerat om lite i sidopanelen till höger. Kalendern med mina inlägg månadsvis är jag inte nöjd med eftersom man knappt ser vilka datum som det finns inlägg på, men det går det inte att gör mycket åt. Jag vet inte hur ofta folk använder den. Istället har jag utökat antal rubriker högst upp till höger i ”Mina senaste inlägg” för att ni skall få en snabb överblick ifall ni varit borta någon tid. Men det är ni väl inte så ofta?

Bilderna har tyvärr inte blivit större i själva inlägget men ni känner väl till att de är klickbara för en större storlek i eget fönster/flik?

Ny bild i headern högst uppe finns det också. Skog som synes. Jag hoppas att ni inte tycker att förändringen är helt åt skogen?

höst
Skiftande till gult i lövträden. Men körsbärsträdet är helt grönt ännu som synes.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »