Allehanda

Så skimrande var Urkult

Det finns kanske de som förundras över min vurm för Urkult, festivalen i Näsåker? Jag har den som ett underliggande tema i bloggen och den dyker upp då och då. Varför, är den verkligen så bra, måhända någon frågar sig? Musiken naturligtvis, mångfalden, naturen och inte minst människorna, svarar jag.

Jag gillar verkligen den variation som musiken bjuder och jag försöker att se och uppleva så många uppträdanden som möjligt med kameran i högsta hugg. Jag gör mina små videos, tar bilder och lyssnar till musiken, ser människorna, upplever den unika stämmingen.

Andra är mera avslappnade, tar det som det kommer, festar vid campingen, umgås med vänner och nya bekanta, träffar kanske kärleken, ser sina favoriter på scen, gör happenings, bjuder på sig själv. Eller så är det barnfamiljer som tar det lugnt och njuter av en årligt återkommande tradition.

Jag hittade en video på YouTube från senaste Urkult där det gäng ungdomar verkar ha det mycket trivsamt och festligt. Proffsigt filmat och värt en titt! Observera, detta är inte enbart för ungdomar utan fritt fram för var och en enligt lust och förmåga. Ingen gör bort sig!  Var annars än på Urkult? Så långt borta från allt uppkopplat, all stress och alla måsten.

Se filmen gärna i helskärm och HD!

[youtube=https://youtu.be/6rp-V7_XHUc]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »