Michelle Obamas tal, en blivande klassiker?

I denna tid av attentat, mord och våld runtom i världen som nästan dagligen radas upp i rubrikerna kan det vara skönt att höra och se något positivt. Jag tänker på Michelle Obamas tal idag på demokraternas konvent för att nominera Hillary Clinton till presidentkandidat. Ett bättre tal är det länge sedan jag hört! Det borde rimligen hjälpa Clinton i sin kampanj.

Klockrent framfört med familjen och barnens framtid som huvudteman gjorde hon ett starkt intryck på mig. Inget plagiat och kopieringar där inte. Och passionen går det inte att ta miste på. I denna våldets och lögnens tidevarv är det en lättnad att höra en förnuftig människa som inte målar allt i svart och gläds åt det för att gagnar ens  egna dunkla syften. Det har vi minsann sett saftiga exempel på i denna valkampanj tillsammans med rena lögner. Ingen nämnd och ingen glömd.

Lyssna och se Michelles tal i videoklippet nedan! Talet borde översättas till svenska men det är inte alls svårt att förstå så gör ett försök.

Idag är Michelle Obama en av de människor jag beundrar mest.

Edit 27/7:
Er der noget, Michelle Obama ikke kan? 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.