Allehanda

Domedagslistan

Vi människor verkar med skräckblandad förtjusning spekulera om katastrofer, domedagen och jordens undergång. Faktum är att 99,9 % av alla arter som levt på jorden är idag utrotade. När är det vår tur?

Kunskapskanalen sände ikväll ett program om möjliga scenarier som kan drabba jorden och oss människor. Nedan finns en lista på de fem katastrofer som är de minst sannolika men fullt möjliga enligt första programmet. Med spänning ser jag fram emot det andra programmet och de fem andra katastrofhoten som med större sannolikhet hotar mänskligheten. Men först får ni gotta er åt gruvligheterna från första listan 😉

Svart hål i rymden slukar jorden
Kollision med asteroider och kometer
Utbrott från supervulkaner
Hot från utomjordingar, fullt möjligt enligt vissa forskare
Pandemier och sjukdomar

Sov sött och dröm gott!

 

Än så länge blank och fin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »