Allehanda

Nästan överkörd

Skall man bli överkörd skall det ske av en riktig bil och inte av någon mossig kommunsammanslagning. I köpladans underjordiska garage väcktes jag idag från mina funderingar av en redig V8-motor som varvade upp just som jag stod i beråd att leta mig fram till Brunte som stod och tuggade havre i en spilta bland andra av landskapets kusar. Den stora gula bilen tog ett skutt framåt och jag fick hejda mina steg i sista ögonblick. Föraren hade dock situationen under kontroll och vinkade glatt till mig.

Kvällen firas inte speciellt hos mig. Dels är jag förkyld och dels höjer jag inte en skål för att vår kära, gamla  kommun försvinner. Vad vi får istället vet jag inte men en knapp majoritet i vår kommun tyckte att gräset är grönare på andra sidan staketet. Bilen som brummade mäktigt i garaget var en Hummer. Kul att se en sådan och jag har också sett Crocodile Dundee II på TV. Dagen är inte helt bortkastad.

 

Skall man bli överkörd skall det ske av en Hummer

 

Någon som bytte ett paket knäckebröd mot godis?

0 kommentarer

  • Elvi

    ÅÅÅÅ ,- jag som hörde din röst i vimlet bland alla festklädda firande glada NYA -VÖRÅ -BOR …. så då var det nån annan nöjd ÅRVAS -BO

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »