Allehanda

Bok på villovägar

Idag fick jag boken jag beställde via Adlibris. ”Outsider” av Torbjörn Flygt. Visserligen hade den varit på diverse avvägar innan den hittade fram till kyrkbyns postkontor där de också säljer pizza och bensin. Men det är inte första gången. En bok hamnade i Maxmo, denna i Korsholm. Jag tror bestämt att Posti har fnurror på tråden, all modern teknik till trots. Jag får meddelande via SMS att boken anlänt, rusar dit i vilda glädjesprång, blir informerad om att den inte finns i hyllan utan någon annanstans. Efter frenetiskt knapptryckande av postombudet blir jag upplyst om att paketet finns i grannsocken. Gäsp, man blir luttrad.

Att läsa ”Outsider” ser jag verkligen fram emot. Jag tror att det blir omflyttningar i kön av böcker ingående för läsning. Just nu håller jag att läsa ”De ovanliga 2”. Det tryckalstret får jag forcera för jag avskyr att avbryta läsningen av en bok.

Sedan har jag också en eller flera böcker på lågfrekvent läsning. Det betyder att jag bara ibland läser, eller bläddrar, i dessa böcker. Böcker är en del av mitt liv, som ni säkert förstår.

En bok på kommande

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.