Allehanda

Bloggeliblogg

Ibland kan man göra ett misstag och jag är inte sämre karl för min hatt än att jag kan tillstå det. Eller, misstag och misstag, ett litet förbiseende som fick mig att ge ett något sämre omdöme om Simon Lundbergs blogg än som kanske var befogat. Se inlägg ”De bästa av bloggar”.

Det visade sig att Simon hade startat en ny blogg. Den nya var faktiskt snyggare och intressantare än den gamla även om det språkliga kanske kunde överraska lite mera. Han hamnar på min observationslista. – Men rent allmänt så tycker jag fortfarande att man kunde vänta sig mera av vinnarna av Årets blogg i Veckorevyn.

Riktigt bra bloggar växer inte på trän och när man hittar en kollar man flera gånger om dagen för att se om det kommit något nytt inlägg. Småningom lär man sig inläggsintervallet och bloggarens vanor.

Nöffis är nästan alltid med och läser bloggar. Ibland säger han nöff, nöff, ibland iiiiiiii

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »