Allehanda

Sommarvärdar 2017

Så har Sveriges Radio äntligen släppt listan på sina sommarvärdar i P1. Att lyssna till SR:s sommarvärdar och Radio Vegas Sommarpratare tillhör ett av mina sommarnöjen. Regniga dagar eller på resa är det en fin avkoppling om jag hittar de riktigt fina och intressanta pratarna. Men, jag kan också spara lyssnandet ganska länge efteråt sedan jag först betat av mina favoriter.

Ja, vem är mina favoriter bland årets sommarvärdar?

Först tyckte jag det verkade tunnsått med riktigt intressanta personer men sedan började jag laborera och kolla listan lite närmare.

Mina två absolut mest intressanta sommarvärdar i år är utan tvekan Linnéa Claeson och Magda Gad. Dessa två måste jag bara lyssna till! Men det finns fler som faller mig på läppen och som kommer att få chans i omgång ett.

Negra Efendić
Ann-Helén Laestadius
Tove ”Tove Lo” Nilsson
Kalle Lind
Lisa Ekdahl
Jonna Bornemark
Sven Melander
Tarja Halonen
Anders Göranzon
Lisa Langseth
Percy Nilsson
Annakarin Nyberg
Stina Ekblad
Så ja, det blev en rätt diger lista. Tretton stycken som kommer att avlyssnas direkt förutom mina två favoriter Linnéa och Magda.

Vilka är era favoriter bland Sommarvärdarna?


Alla Sommarvärdar 
Linnéa Claeson
Magda Gad

I kvällningen försvinner solen bakom Dånaback. En fin sommardag har det varit!

0 kommentarer

 • Ellen

  Jag har (tyvärr) dålig koll på dom flesta i år. Men det betyder inte att jag inte kommer att lyssna. Det kan ju dyka upp nåt guldkorn! Ska lyssna på Sven Melander, Linnea, Miriam Bryant och den häftigaste 105-åringen av dom alla, Dagny :). Jag hade för mig att jag hört nånstans att hon som startade #jag är här# skulle prata men det kan vara ett missförstånd från min sida. Hon har i alla fall startat något viktigt på nätet och som gör skillnad.

  • PJ

   Du får göra en provlyssning på de olika värdarna via nätet och kolla om de är något för dig. Hoppa lite fram och tillbaka. Så gör jag för att bestämma om de osäkra är värda att satsa tid på.
   Dagny tror jag inte startade #jag är här# men det kan var något annat. En strong tant är hon i alla fall!

   • Ellen

    Ha, ha! Nä, Dagny startade inte jag är här, jag skrev lite konstigt, Jag tror att hon heter Mina, det var det jag menade 🙂

 • Wesber

  Jag skall försöka lyssna på Janne Josefsson, min favoritsångerska Miriam Bryant, Stina Ekblad, Tarja Halonen och givetvis Rickard Söderberg som är en annan av mina favoriter med sin mjuka och varma framtoning. Honom blir man glad av i denna eländiga värld.

  • PJ

   Roligt att du har några förhandsfavoriter. Det kommer kanske fler vart efter? Ibland kan man hitta guldkorn där man minst anar det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »