Allehanda

Att flänga runt

Man hinner knappt hem så skall man ut på vägarna igen. Innan jag går och lägger mig ikväll blir det att åter packa väskan inför färd söderöver imorgon. Det blir 4 intensiva veckor och då skall också arbetet skötas och diverse årsmöten besökas. Igår stod jag över byarådets årsmöte, tyvärr hinner jag inte med allt. Skall jag säga som det är så är jag inte den flitigaste gästen på byarrådets sammankomster men byadagen på sommaren brukar jag oftast besöka och också julkaffet strax efter julhelgen.  I år kommer byadagen att gå av stapeln söndagen den 14 juli.

Förhoppningsvis får jag vila upp mig lite i påskhelgen inför följande odyssé. Påskbrasa blir det ingen i år för jag har inte hunnit hugga ved i skogen. Vedhuggning brukar ge granris till den traditionella påskbrasan men nu finns inte den minsta lilla kvist att skåda. En påsk utan brasa, vad är det?

dog in barcelona
Att bara vara och inget göra.

4 kommentarer

  • wesber

    Vilket klockslag den 14 juli är byafesten då? Jag och syrran med respektive tänkte åka bortöver vecka 28 och då hinner vi vara med på den om vi far tillbaka med båten 20:00 istället för 08:00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *