Allehanda

Sommarkväll

Jag var vid villan i gårkväll och det var en så otroligt fin kväll med sol, nästan helt vindstilla och ändå ingen mygg. Jag hade kunnat stanna hela natten men valde ändå att åka hem innan solnedgången. Jag borde nog utnyttja min sommarstuga mera än vad jag gör.

Några bilder, varsågod!

villan4
Utsikt mot fjärden.
villan3
Inget märkvärdigt men jag tyckte stenen hade sådan fin färg i sig.
villan1
Verkligen lugnt och stilla, tid för själens hängmatta

 

 

9 kommentarer

 • Ninna

  Vilka underbara bilder! Så otroligt vacker det är! Tänk om man hade kunnat kliva ut genom sin dörr och möta en sån verklighet!
  Och den där stenen! Står den verkligen på högkant så där??? Naturens magi, kanske?

  • PJ

   Ja, det skulle vara magi det, ett steg från naturen även om man bor i tätort/stan. Det jag kan tänka mig närmast är en fondvägg men tapeter av egen foton.

   Balanskonsten med stenen är nog ganska enkel, jämfört med proffsen, men jag tyckte om färgen. Överlag gillar jag sten. Synd bara att de är så tunga, annars kunde man bygga vad som helst.

   • Ninna

    Stenar, stora som små, kan vara fantastiskt vackra. Form färg och mönster på olika sätt. Men jag skulle inte vilja ha en fondvägg som är sådan. Hellre ett fönster som öppnar sig utåt mot skog eller sjö. Men vem vet! Det blir kanske så nån dag!

    Jag nästan bor ute på min lilla altanplätt trots att den befinner sig i ett bostadsområde i en stad. Gör allt (inte riktigt) där när det är acceptabelt väder. Äter, skriver, läser. håller på med Macen och bloggarna mm.
    Det får inte vara för kallt bara, även om jag mycket väl kan linda in mig i koftor och filtar bara för att kunna vistas där, och givetvis får det inte regna kallt rakt på mig. Men oftast ligger vindarna så, att det mer sällan regnar så långt in under grannens balkong.

    Sen får man förstås ta sig ut till andra ställen då och då. Till nån sjö till exempel. Men havsstranden är ingen höjdare tycker jag, nu när det är semester och turisttider.

    • PJ

     Det är väl därför man har en gräsmatta vid altanen? Är det inte bara för mycket mygg, sol, blåst, regenoch för kallt kan man gott tillbringa mycket tid ute om man har möjlighet. Många förbehåll. 😉 Vädret spelar stor roll.

     Havsstranden är som bäst och mäktigast när det stormar men en stilla sommarkväll vid stugan är nog ändå för härlig. Däremot är jag inte så förtjust i allmänna badstränder fulla med folk.

     • Ninna

      Det är nog mest kyla som jagar in mig. Mygg är det inte så farligt med just här, och med ett parasoll för solgasset så klarar man sig ganska långt i alla fall.
      Riktigt stekhett är förstås ingen höjdare ens med parasoll!

      Havsstranden är mer än ok! Bortsett från juli, augusti – och möjligen andra halvan av juni! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »