Allehanda

Jag bloggar, alltså lever jag

Det blev lite tunnsått med blogginlägg senaste vecka vilket föranledde sister Jane i den Lyckliga Staden att ring upp och förhöra sig om jag lever och höra om allt är som det skall. Jodå, jag lever och mår prima! Det enda som varit annorlunda är att jag varit väldigt kvällstrött senaste veckan och inte orkat skriva något utan i stället krupit till sängs redan vid halv elva-tiden. Ibland t.o.m. klockan tio vilket är högst ovanligt för mig.

Mitt föregående inlägg handlade om bilderna från senaste Urkult. Den gode Erik Forsling, som ibland kommentarerar, fann en favoritbild vilket gladde mig, något som han sedan modifierade. Även ovannämnda Sister Jane hittade en bild att hänga på väggen från samma fotoalbum på Flickr.

Att jag sedan blev kontaktad om rättigheter att använda en av bilderna var nytt för mig. Ibland har jag hittat mina bilder lite här och där på nätet; där jag inte planterat dem men denna gång var det en seriös begäran att få använda en mina bilder. Jodå, det gick bra för sig och ersättning fick jag också. Bilden var kanske inte så märkvärdig men ändå. Det känns som en sporre att ha fått betalt för en bild och att sedan gå vidare och hitta andra motiv, andra bilder att fånga på minneskortet. Kanske någon gillar en bild eller två i framtiden? Mest handlar det dock om att jag själv tycker om bilden.

Lite reklam för evenemanget som kommer att använda min bild i ett collage på sina affischer får jag väl få göra? Norrländsk Passion är ett teaterprojekt som omfattas av 5 teatrar från Norrland och som kommer att ha premiär i Umeå 3 maj 2014. Visst är jag sugen på att uppleva detta? Jooo! Färjan över Kvarken blir min väg.

umeå23
Är man uppväxt i byn så är man

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »