Jag bloggar, alltså lever jag

Det blev lite tunnsått med blogginlägg senaste vecka vilket föranledde sister Jane i den Lyckliga Staden att ring upp och förhöra sig om jag lever och höra om allt är som det skall. Jodå, jag lever och mår prima! Det enda som varit annorlunda är att jag varit väldigt kvällstrött senaste veckan och inte orkat skriva något utan i stället krupit till sängs redan vid halv elva-tiden. Ibland t.o.m. klockan tio vilket är högst ovanligt för mig.

Mitt föregående inlägg handlade om bilderna från senaste Urkult. Den gode Erik Forsling, som ibland kommentarerar, fann en favoritbild vilket gladde mig, något som han sedan modifierade. Även ovannämnda Sister Jane hittade en bild att hänga på väggen från samma fotoalbum på Flickr.

Att jag sedan blev kontaktad om rättigheter att använda en av bilderna var nytt för mig. Ibland har jag hittat mina bilder lite här och där på nätet; där jag inte planterat dem men denna gång var det en seriös begäran att få använda en mina bilder. Jodå, det gick bra för sig och ersättning fick jag också. Bilden var kanske inte så märkvärdig men ändå. Det känns som en sporre att ha fått betalt för en bild och att sedan gå vidare och hitta andra motiv, andra bilder att fånga på minneskortet. Kanske någon gillar en bild eller två i framtiden? Mest handlar det dock om att jag själv tycker om bilden.

Lite reklam för evenemanget som kommer att använda min bild i ett collage på sina affischer får jag väl få göra? Norrländsk Passion är ett teaterprojekt som omfattas av 5 teatrar från Norrland och som kommer att ha premiär i Umeå 3 maj 2014. Visst är jag sugen på att uppleva detta? Jooo! Färjan över Kvarken blir min väg.

umeå23
Är man uppväxt i byn så är man

Annonser

5 reaktioner till “Jag bloggar, alltså lever jag”

  1. Nog började jag smått fundera vad som var på gång. Det kom ju illavarslande nyheter från fabriken och det kan få vem som helst på dåligt humör.

    Gilla

    1. Nej då, på dåligt humör är jag inte. Man kan inte bekymra sig om sådant som man inte vet något om även man kan undra hur det ser ut om ett år. Funderar faktiskt på att skriva ett inlägg om detta. Får se vad det blir till.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.