Allehanda

Småsysslor i sommarvärmen

Varmt så det förslår. + 28C på eftermiddagen. Tur att jag inte behöver göra speciellt mycket. Slåttade lite gräs med röjsågen på förmiddagen och trots att det bara tog 25 minuter så blev jag helt genomsvettig. Skönt med dusch efteråt.

Testade också att sätta upp tältet. Jag har inte rört det sedan ifjol när jag kom hem från Urkult och jag tyckte det var dags att kolla grejorna så att jag inte står där handfallen när jag skall sätta upp tältet på Näsåkers Camping detta år. Fungerade fint, en knapp halvtimme tog det. Bara två tältpinnar saknades men de får jag ordna på något sätt.

Lite tvätt blev det också. Länge tog det inte innan den var torr, torkväder som det var.

slåttning
Före och efter
tältet
Före och efter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »