Välj affisch till Urkult 2018!

Nu får ni vara med om att göra ett viktigt val! Ni får spänna era konstnärliga muskler till det yttersta och ta två steg bakåt för att rätt bedöma bland de 20 förslag till affisch som kommit in till Urkult 2018.

På affischen måste det finnas tre saker för att få vara med och tävla. Korpen, månen och båten. Sedan får den se ut hur som helst. Man får också tänka på att ovan på den affisch som blir vald kommer det att finnas text med info och artisterna. 20 förslag har kommit in och nytt för i år är att vi vanliga dödliga kommer att få avgöra vilka affischer som kommer att gå till final. Styrelsen tar sedan beslut om vilken som blir vald. – Själv tycker jag det är jättesvårt att välja, alla är fina på sitt sätt.

Även om ni inte kommer till denna eminenta festival så är det fritt fram att rösta en gång. Kanske det blir ert första lilla steg för att någon gång i framtiden besöka Urkult?

Förresten helt ny design på deras hemsida och tadaa, jag har fått äran att bidra med ett flertal bilder till hemsidan. Redan på röstningssidan finns en bild och utforskar ni hemsidan ytterligare så lär ni snubbla över fler av mina bilder. –  OBS! Artisterna kommer att bli många fler!

Så var det sagt. Veckorna knatar iväg och snart är vi där, sommaren som kommer att bli lång, het och helt underbar. Men först lite musik i Umeå kommande helg. Stay tuned!


Röstningssidan för affischen Urkult 2018 

Bilder på tidigare affischer för Urkult

Så ser förslagen ut i komprimerad form.

7 reaktioner till “Välj affisch till Urkult 2018!”

  1. Jag blandar mig inte i det här, men jag skickar en e-post till Kära K, hon får representera mig däruppe bland myggen. Du får nog f.ö. en hemlig kopia. Brevet är inte så privat.

  2. Jag fastnade direkt för nummer 14. Försökte sedan intala mig att nummer 16 är ”bra”, och det är den, men nummer 14 är min favorit.

    1. Jag är inne på samma tankegångar men jag väljer troligen 16 eftersom det är lättare att få in text där. Men visst är 14 jättefin. Jag vilar ännu något på hanen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *