Allehanda

Bryggan i blöt

Jag besökte igår min sommarstuga tillsammans med sister Jane och svåger. Snabbt kunde konstateras att senaste storm lyft bryggan av stenpiren och slängt den i sjön. Till på köpte fastfrusen i isen så den gick inte ens att dra i land. Det blir nog att göra en ny brygga till sommaren. Lite lägre för landhöjningen har gjort sitt under åren.

Fast vi inte nått fram till mitt i vintern och de mörkaste dagarna strax ligger framför oss gäller det att se framåt och börja planera och fantisera om vad som skall ske till sommaren. Förutom ny brygga så är en sak till som väntar. Det första steget tas snart.

brygga
Där ligger den.
Kalotfjärden
Höjer man blicken något och skådar ut över fjärden möts man av gråa och vita toner i färgskalan. Inte mycket som påminner om sommarens soliga dagar men vänta, snart är de ändå här.

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »