Allehanda

Alice Francis

Ikväll blir det inte mycket skriverier. Istället lyssnar vi på Alice Francis som kommer att uppträda på Urkult. Som ni märker, om ni tittat och lyssnat på tidigare videor, så är det ganska stor spridning på musikstilarna, något som jag uppsattar. Jag tror inte att jag skulle orka i tre dagar på en festival där all musik går i samma stil. Visst, är man stor fan av en viss musikstil kan jag delvis förstå, men smakar det inte lite trä efter tre dygn med t.ex. bara blues, för att ta en stil som jag annars själv gillar? Så är det inte med Urkult utan när man åker därifrån längtar man redan tillbaka.

Alice kommer från Rumänien men bor nu i Tyskland. En kul musik med influenser från olika håll, inte minst från swing, charleston och electro.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Y_RvfQrNhiE]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.