Allehanda

I Go For My Dreams

Ikväll vill jag slå ett slag för en relativt nystartad blogg ”I Go For My Dreams”. Det är en tjej från Falsterbo som heter Elin Petterson som skriver om hennes engagemang i organisationen Star For Life och volontärsarbete i Sydafrika ett år framöver.

Hon skriver lättläst och intressant om livet i Sydafrika och då speciellt i KwaZulu Natal provinsen. Här kommer kulturkrockar, seder och bruk samt alla de egenheter som folk kan ha. Man skall inte ta allt för givet; mycket har en förklaring.

Jag kan inte annat än beundra en så ung tjej som ger sig ut i världen men också hennes inställning till livet och människorna. Hon är inte heller den som sitter och väntar på att det skall falla stekta sparvar från himlen utan hon lever livet nu. Det är sådana som det borde finnas fler av!

I go for my dreams
Inledningen är på engelska men för det mesta skriver hon på svenska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »