Upplevelser

Stolen e stulen

Denna gång bodde jag på Näsåkers Camping eftersom som mitt sällskap så ville. Fördelen och nackdelen med detta var närheten till festplatsen. Vi bodde bara ett par hundra meter från ingången och det innebar inga långa gångavstånd men också en hög ljudnivå på natten om man gick och lade sig före musiken tystnade och det gjorde den sent. Det var mera ungdomar och festande på denna camping jämfört med fjolårets Sigges Familjecamping. Inte så det störde mig, ingen bar sig illa åt, vad jag såg och jag hade inga svårigheter att somna in. Problemet var bara att jag vaknade i vanlig tid trots den sena John Blund.

Vi fick en rätt bra plats bland tallar och snår vilket betydde skugga under den heta solen som lyste för det mesta. Fredag eftermiddag regn men inget långvarigt. Sister Jane och svåger klagade på att de frös första natten och klädde på sig mera inför följande natts vila medan jag inte kände nästan någon kyla alls. Ibland låg jag t.o.m. utanför sovsäcken (däremot låg jag inte utanför tältet) eftersom jag sover bättre när det är lite kyligt. Vädret kunde vi inte direkt klaga på.

Svåger gillade Badplatscampingen skarpt och kommer de någon fler gång så skulle det inte förvåna mig alls om de valde den campingen. Men backen är brant varje gång man skall upp.

Sister Jane hade nog i tankarna att göra mat på spritkök men vid närmare eftertanke fanns det så mycket god mat att köpa att det kändes rätt att prova olika ställen. Hungrig behövde vi minsann inte vara.

En sak jag funderade på: varför fanns det inte lite fler krokar på väggarna i servicebyggnaden där man kan hänga kläder och tillbehör medan man uträttade sina bestyr, vare sig det var att duscha eller annat? Det var lite snålt med krokar trots att de inte kostar mycket.

Som sig bör hade jag tält, madrass, sovsäck och campingstol. En så erbarmligt obekväm stol att redan första kvällen förklarade jag att jag inte skulle sörja det minsta om någon snodde stolen. Följande morgon var den borta! Ibland hör Gud bön med detsamma men lite snopet kändes det. Slit den med hälsa och hoppas att du inte får ryggskott, du som tog den!

urkult tält
Här fanns ännu både tält och stol i behåll.
urkult efter regnet
Efter regnet. Lite skogigt ser det ut men det fanns många fina platser att välja på.
urkult syster sol
Syster Sol, reggae-drottningen i full action.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »