Allehanda

Primero (den första)

Igår laddade jag upp en video från första dagen på Urkult i somras, den 31 juli. Det är ett lite ett som annat men tyvärr så kunde jag inte ta med alla uppträdanden som jag filmat för kamerans mikrofoner orkade inte med ljudet från högtalarna. Troligtvis stod jag fel placerad plus att ljudnivån var för hög. Synd för själva viderorna blev riktigt bra.

Artisterna som finns med på videon är Apolonia, Jagwa Music, Amina Annabi, Lovisa Negga och Partiet. Även bitar av Eldnattens framträdande finns med samt tändningen av Fredens eld.

Början är plock från bilfärden dit till ett solo av Apolonias saxofonist som jag sedan mixade ihop med själva framträdandet. Hela 13 minuter lång blev videon varför jag beslöt att göra flera delar istället för allt på en gång. Det hade blivit en alltför lång video. Så här kommer första delen.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=bygtFUwB6KE]

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »