Resor

Några bilder

Litta bilder från Malmö och resan får komma. Himma igen som sagt. Man blir så skånsk bara för några dagar i Malmö. He, he.

tobias berggren Plaza Elite Malmö
Så sant! Detta citat av Tobias Berggren fanns på väggen i Plaza Elite Hotel i Malmö.
coffee joint malmö
Den tiden kan tillbringas på Coffee Joint på Möllevången. Jag antar att det är kaffe och inget annat som bjuds.
ballongförbud
Ballongen fick jag snällt släppa till väders innan jag fick åka Öresundståget. Engelskspråkiga tycks dock inte beröras, av stavningen att döma. – Viss skillnad att släppa till väders och att släppa väder.
öresundsbron malmö
Sen bar det av över Öresundsbron till Kastrup.
flygbuss i vasa
Flyg hem och sista biten från huvudstaden till provinsen hade flygkapten Camilla Sommar kommandot ombord. Fösta gången jag flugit med en kvinnlig kapten vad jag vet. – O, se och varde förvånad. En buss som väntar vid terminalen i provinshuvudstaden. Även det första gången. Det går framåt! Dock väntade Brunte tålmodigt på mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »