Allehanda

Fotoutmaningen dag tre

Idag blir det inte mycket mera än dagens bidrag till fotoutmaning på Facebook. En ormbunke som finns på storstenen alldeles här i närheten. Som tur är har jag skogen nära och där finns många motiv, bara att välja och vraka.

Jag försöker få så bra bilder som möjligt och jag bildbehandlar nästan alltid mina bilder i datorn. Fotoutmaningen är dock ingen tävling vem som får de mest häftiga bilderna utan mera som en dokumentation av naturen omkring en per dag. Även det minsta grässtrå eller myra kan vara intressant. Så har i alla fall jag uppfattat utmaningen. Måste man fuska någon dag och ta en bild ur datorns arkiv så är inte det hela världen.

skogsväta
Vacker på sitt sätt . Kanske en makrobild på nåt av bladen skulle bli lyckat? Det gäller att fundera både smått och stort.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *