På Urkult

Så har jag installerat mig på Urkult på samma plats som ifjol. Tältet är rest, extra presenning uppspänd mellan träden i händelse av regn. Rapporterna har lovat regn eller regnskurar men hittills har vi inte sett skymten av något vått. Kanske just därför att jag förberedde mig lite extra. Allt frid och fröjd så långt.

Fast det började inte så bra i morse på Omsjö camping. I tidig morgon gick jag till servicehuset i närheten av min stuga för att duscha. Helt ok dusch med varmt vatten. Just när jag tvålat in mig från topp till tå kom jag på att jag inte tagit med någon handduk. Ve och fasa. Vad hade jag för val? En snabbrusning till stugan nära på helt naken eller stå och vänta en halvtimme innan jag blivit torrare. Som tur var hade jag med mig en ren t-shirt och den fick jag offra och använda som nödtorftig handduk. Del löste sig.

Urkult verkar vara precis så trevlig och härlig som tidigare år. Just nu lyser solen och vi väntar alla på öppningen kl 18 med några spelningar ikväll innan Eldnatten kl. 24.

Om det blir några fler uppdateringar från Urkult de närmaste dagarna är jag tveksam till. Det är helt enkelt för jobbigt att skriva inlägg i tältet. Mobiltäckningen helt ok men som sagt jag tror jag tar en liten bloggpaus och så syns vi söndag eller måndag. Nu skall jag ut och urkulta!

2016-08-03 Omsjö 006
Så här såg det ut i Omsjö igår kväll

2016-08-04 Urkult 012
Det mesta verkar vara klart. Nu kör vi!

2016-08-04 Urkult 027
Här är min enkla boning kommande tre nätter
Annonser

3 reaktioner till “På Urkult”

  1. Fina bilder och roligt att få följa dig på din resa! Ha det så roligt på Urkult, får vänta några dagar på rapport då.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s