Allehanda

Morgonglid

Jag var ute en sväng. Morgon, kall höst, oktober, tisdag, körde en bit, dagen kom, solen skyndade mot horisonten, underifrån. Lyssnade på musik, Maxida. Testade min nya kamera år 2016 på hösten.

img_0111-oxkangar
Streck på morgonhimmel, spårväg i sundet
img_0140-oxkangar
svängde en bit till höger

img_0136-oxkangar
…och tillbaka

2 kommentarer

  • Rania {Rowan Tree}

    Fina bilder 🙂

    Svar: Tack så mycket, roligt att du gillar mina bilder och min stil 🙂 Mhm intresset för Sápmi verkar generellt sett öka bland folk vilket är kul – jag hoppas bara inte att en del delar av deras kultur faller i skymundan så att folk får ”fel” bild av dem. Sofia Jannok är fantastisk! Hon skådespelar ju även i den nya serien Midnattsol som har premiär på SVT snart – den ser jag fram emot! Utöver Märak måste jag kolla upp de andra artisterna du nämner, dem känner jag inte till. Mysigt det låter med Vintermarknad i Jokkmokk – den borde man försöka ta sig till någon gång. Det är ju bara så otroligt långt, vårt kära avlånga land. Ah att komma till Urkult hade verkligen stor betydelse för mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »