Solen gör sorti

Jag gjorde ikväll en liten rundtur i skärgården. Inte medelst båt utan med Brunte som ivrig dragare. Man kan säga att jag gjorde turen som digital hantverkare när datorer behöver service och korrigering i stugorna. I framsätet låg kameran.

Vid ett par tillfällen stod jag ut ur min diligens och kollade in solnedgången. Detta naturens fenomen, ofta bedårande, ibland färgrik, alltid med en stämning att dagen är slut, vila väntar. Några timmar senare väcks en ny dag till liv.

Här några bilder från Österbotten en kall majkväll år 2017.

Lågvatten i Stråkaviken.
Spaning mot väster
En helt vanlig kväll på Västerö
Vadan detta? En zeppelinare som bunkrar i toppen av en jordisk gran. Uppe till vänster ser vi ett UFO? Jag häpnar i skymningen.
Annonser

7 reaktioner till “Solen gör sorti”

  1. På det ena fotot finns inte platsen och det beror på att gps:en inte hann starta. Jag har normalt inte igång gps förutom vid fotograferingen. Om jag kommer ihåg det. Orsaken är att den drar mycket energi ur batteriet.

   Gilla

  1. Roligt att du gillar bilderna. Jag måste passa på och svara så länge jag är i skick efter att jag slängt in Burana. Jag har nämligen drabbats av kraftig förkylning med hög feber, och jag som sällan får feber.

   Gilla

  1. Tack! Fler har jag från lördagens vandring Bodvattnet runt men det blogginlägget får tyvärr vänta tills jag är på bättringsvägen. Söndag drabbades jag av feber och måndagen var inte rolig, kan du tro.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.