Allehanda

Solen gör sorti

Jag gjorde ikväll en liten rundtur i skärgården. Inte medelst båt utan med Brunte som ivrig dragare. Man kan säga att jag gjorde turen som digital hantverkare när datorer behöver service och korrigering i stugorna. I framsätet låg kameran.

Vid ett par tillfällen stod jag ut ur min diligens och kollade in solnedgången. Detta naturens fenomen, ofta bedårande, ibland färgrik, alltid med en stämning att dagen är slut, vila väntar. Några timmar senare väcks en ny dag till liv.

Här några bilder från Österbotten en kall majkväll år 2017.

Lågvatten i Stråkaviken.
Spaning mot väster
En helt vanlig kväll på Västerö
Vadan detta? En zeppelinare som bunkrar i toppen av en jordisk gran. Uppe till vänster ser vi ett UFO? Jag häpnar i skymningen.

0 kommentarer

  • PJ

   På det ena fotot finns inte platsen och det beror på att gps:en inte hann starta. Jag har normalt inte igång gps förutom vid fotograferingen. Om jag kommer ihåg det. Orsaken är att den drar mycket energi ur batteriet.

  • PJ

   Roligt att du gillar bilderna. Jag måste passa på och svara så länge jag är i skick efter att jag slängt in Burana. Jag har nämligen drabbats av kraftig förkylning med hög feber, och jag som sällan får feber.

  • PJ

   Tack! Fler har jag från lördagens vandring Bodvattnet runt men det blogginlägget får tyvärr vänta tills jag är på bättringsvägen. Söndag drabbades jag av feber och måndagen var inte rolig, kan du tro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »