Allehanda

Kryphålet

Jag har funderat på hur det kom sig att jag fick en fästing i byxan trots att jag var nästan heltäckande klädd och använde gummistövlar och handskar när jag röjde buskar ett par dagar. Det var bara ansiktet och halsen som delvis syntes. Just p.g.a. fästingar.

Nu tror jag mig veta svaret; det var ett hål i grenen på byxan jag använde. Där for den in och förberedde sig på festmåltid. Byxorna används i arbete där det inte är så noga hur man är klädd. Men nu åker de på soptippen, de har gjort sitt. Istället får jag degradera ett par andra byxor till arbetspantalonger.

Hellre byxlös än rådlös.

Det blir ett uppehåll med buskröjningen till nästa vecka. Jag har nämligen en Asado att förbereda. Det blir en högst egen variant till skillnad från den avancerade som görs i Sydamerika. Men kött och korv av olika slag skall det vara, gott bröd, sallad och musiken latino. Sommarens party med andra ord.

Dukningen vid asadon blir inte lika fin som denna som jag fick ögonen på idag. Istället blir det vågskvalp, äta med fingrarna och smacka med tungan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »