Allehanda

Sommartrall

”Sommaren är kort, det mesta regnar bort”, sjöng Tomas.

Hittills har sommaren varit sval. Fint att inte svetten rinner som ett störtregn på fönsterglas (får man hoppas) när jag skall jobba ytterligare tre hela veckor till innan det vankas ledighet. Men sedan får det bli varmt och då får det ånga på av bara den. Chansen är större att det blir fint väder då när det varit så mediokert väder i juni.

Tomas i all ära med sin våta sommarvisa men det är framför allt två andra låtar som jag förknippar med sommaren. Trots att jag bor i skärgården så långt borta från storstan jag kan komma så är det dessa två låtar som klingar sommar för mig.
OK, Idas Sommarvisa är också fin men den tar vi en annan gång.
Låt höra:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=z_ln4YtMP7k]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=sc0F-fw3tkY]

 

 

Vilken musik är sommar för dig?

 

 

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »