Allehanda

Dyrbar ved

När jag idag besökte en av köpladorna i provinshuvudstaden föll mina ögon på en hög lådor som kunde inhandlas till priset av 6,95 europenningar per låda. Skulle jag få det priset för en liten famn ved hemma i byn av en trogen skara köpare skulle jag snart vara en förmögen man. Inte visste jag att jag har en liten skatt i vedlidret; bara att bära in och elda upp så har jag förtjänat 6,95 europenningar. Så kan man också se det.

Kung Bore vill ännu inte ge sig utan låter kylan slicka kind och barr. Senaste natt var det rejält kallt på sina håll. -35 C utmålades på nätet även om vi här på Pampas inte drabbades av den kylan. Det kan vara bra att vara väl klädd ifall man till äventyrs skulle få för sig att möta Kung Bore på hans egna domäner. Vintermunderingen har uppdaterats, därav besöket i provinshuvudstaden.

001
När priset avgör att man inte handlar ved i stan.

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »