Över land och sjö

Ikväll blir det inga vidlyftiga utläggningar förutom att jag varit ut och fotograferat fullmånen när den i öster värdigt steg upp över byn. Fullmånen piggar upp lite men jag brukar ändå i normala fall inte ha problem med sömnen, vare sig mångubben är ny eller nedan. Visste ni förresten att Ny och Nedan var två dvärgar som styrde månfaserna?

Istället blir det en video från Fjällräven Polar 2013, racet med hundspann från Signaldalen i Norge till Jukkasjärvi i Sverige. Deltagarna är från ett flertal länder jorden runt så det är väldigt internationellt. Varje land får ha två deltagare som röstats fram på nätet. De ser ut att ha trevligt på färden över sjö och fjäll och efterfesten är det inget fel på heller. Jag skulle själv gärna göra en sådan utfärd.  Filmmakaren är Kamran Ali från Tyskland. Se gärna filmen i fullskärm och med riktiga högtalare eller hörlurar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.