Allehanda

Laleh, en underbar människa

Jag har nyss avslutat titten på SVT Play där jag såg Lalehs uppträdande på Allsång på Skansen. Dels sjöng hon i Allsång på Skansen, dels fick hon en hel timme egen tid med kända sånger från hennes repertoar och ett par egna artister, bl.a. Eva Dahlgren.

Jag gillar hennes musik, hennes stil och hennes person. Är hon även så i verkligheten är hon en underbar människa. Jag kan inte tro annat för hon är en speciell varelse. Hennes koncept: att vara sig själv, en nog så svår balansgång i artistlivet skulle jag tro. Lite i stil med Di Leva men mera innerlig och med en musik som är mera i min smak än Di Levas musik. Såg jag inte helt fel så fanns det ett och annat tårstänkt öga i publiken. Någon gång måtte jag få se henne live.

Här en länk till programmet:

Allsångsscenen är din – Laleh

blomster i Nykarleby
Blommor till Laleh. – Växer i Sister Janes i Den Lyckliga Stadens rabatt.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »