Allehanda

Något att fundera på och stundtals att minnas

Ikväll blir det inte mycket skrivet, jag har nämligen gått och fått en rejäl förkylning som hållit mig sängliggandes en stor del av dagen efter reträtt från Saltgruvan på förmiddagen. Jag har dock eldat i spisen ikväll, det måste jag göra, och då passade jag på att slösurfa på nätet en stund.

Ett intressant test snubblade jag över. På Produktivitetsbloggen finns följande Enkel övning för tydliggöra dina styrkor. Gör den och ta en funderare! Problemet för mig var att hitta 5-10 förebilder. Några kom direkt men sedan blev det trögt. Är det faktiskt så jag har få förebilder eller är det bara ren glömska?

Österö
En kulen höstdag vid havets rand. Österö.

2 kommentarer

    • PJ

      Om jag inte minns fel var det när jag sökte info om Lean som jag hamnade hos er. Då blev det bokmärke. Det finns dock mycket mera matnyttigt hos er. En intressant blogg på många sätt och vis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »