Allehanda

Brus

Jag har en känsla av att mina Urkult-videos inte är sååå intressanta för er bloggläsare. Det är sällan jag får någon kommentar om dessa. Visst, det kan vara udda musik som visas fram och alla vet inte vad Urkult är. Därför har jag inte publicerat mina senaste videos här på bloggen. Istället har jag sammanställt en spellista på YouTube för de av er som ändå kan tänkas kolla in mina alster. Några nya. Den finns på följande länk:

https://youtu.be/lQ3ePJZyrbY?list=PLeA3P6ZqAfMElvSil_OyQBm-g7gYjPIK_

Hela två timmar och 27 videos blev denna lista och det har fordrats en hel del arbete, både under festivalen och vid redigeringen för att få alla inspelningar i något så när presentabelt skick. Om det blir lika mycket filmat nästa festival vet jag inte. Mycket arbete och sist och slutligen ganska få som är intresserade. Själv tycker jag att inspelningarna är fina minnen från sommarens höjdpunkt.

Dock vill jag ännu i bloggen visa den sista videon som jag laddat upp detta år. Jag kallar den Brus för brus är allt från ett still sus till ett dån. En blandning av allt möjligt. Korta avsnitt, än här, än där. En slags pyttipanna av det som blev över efter alla musikvideos.

Ta en titt, jag tror inte den tråkar ut er allt för mycket! Se den gärna i HD och helskärm.

[youtube=https://youtu.be/pQ3VpT1FblY]

0 kommentarer

 • Erik Forsling

  Gott Nytt År P.J.!!!

  Det är du värd. Du har spridit många ord till oss i publiken att ta del av, och bilder och filmer. Ibland med tystnad som lön för mödan, ibland med många kommentarer. Men så är det ofta också i livet i övrigt. Jag skrev nedan att jag tidigt i morse förlorade en kommentar här, p.g.a. en skitsak, därför rotar jag inte i minnet efter något, förutom en sak, som jag glömt.

  Väntar ett tag till för att se om den dyker upp.

  När jag skrev i morse, var det för att jag av ren och oblandad fåfänga ville vara först ut, även om hälsningen givetvis var uppriktig. Inte alltid jag är i farten på morgonen. Min tankefabrik är tom, tommare än vanligt, och inget minne av det som var så essentiellt dyker upp. Det var ingen lång utredning.

  Därför avslutar jag med att än en gång önska dig ett Gott Nytt År, men adderar även önskningar om ett gott slut på det gamla utslitna eländiga 2015. Jag tillåter mig att gissa att du får det, du med så många projekt, och med så många vänner och goda grannar. Jag ser framför mig hur hedonismen i ditt fall firar oanade triumfer denna afton. Och det unnar jag Herrn!

  • PJ

   Tack det samma, ett Gott Nytt År till dig Erik!

   Ikväll blir det stilla, roligt (roligt på danska!) och inte mycket väsen. Möjligen kan andra i byn förorsaka väsen med fyrverkerier. Hedonismen ikväll består av rökt lax i tjocka bitar och en Malmgårds Belge. Jag tror det räcker, speciellt med tanke på posenten.

   http://www.alko.fi/sv/produkter/778466/

 • Erik Forsling

  Rökt lax går inte av för hackor, och namnet på din starka starköl ger mig associationer, minnen. Belgien. På den tiden jag rörde lite på dö´köttet kom jag under en liftarresa att kampera med inhemska jämnåriga på lokal. Där drack vi Mort Subite, och jag fick förklarat för mig på engelska att namnet betydde plötslig död, p.g.a. alkoholstyrkan.

  • PJ

   Rökt lax, lokal producerat och så god att den smälter i munnen. Ölen är också inhemsk, en av de godaste jag druckit trots alkoholstyrkan. Jag torde överleva kvällen. 🙂

 • Ulla Maria

  Tack för titten på klippen. En så härlig mix i ord, ton och människor i olika åldrar. Ser ut att vara synnerligen trivsamt och ett ställe där alla kan känna sig välkomna. Att se sommarbilder från naturskön miljö en gråmörk vinterdag är också välkommet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »