Allehanda

Sovmorgon

Idag tog jag sovmorgon till kl. 14. Eller blev det förmiddagstupplur? Eller var det kväll? Något lider jag av jetlag. Visserligen är tidskillnaden bara 7 h men jag känner mig trött och lite förvirrad. Jag vaknade lite före 03 och kunde inte somna om. Steg upp vid 5-6-tiden, vilket är vanligt för mig. Allt frid och fröjd således. Jag funderade t.o.m. på att ta en tidig cykeltur. Men så någon gång på förmiddagen blev jag fruktansvärt trött. Jag kände mig som en klubbad oxe och jag måste bara vila huvudet mot kudden några minuter. Kl. 14 vaknade jag.

Hur det blir ikväll kan jag bara spekulera över. Det är soligt och varmt ute så ett dopp i havet vore kanske inte helt fel någon gång sent ikväll. Sedan sitter jag på strandstenarna och torkar i kvällssolen. Kanske också en glass vid sundets kiosk inte heller vore så dumt i afton. Det brukar finnas en hel del löst semesterfolk där och har man tur får man ett snack med någon gammal bekant. Om jag sedan somnar i kristlig tid är en annan sak.

Just nu kokar jag en kastrull potäter. Är det frukost?

Lyft över stranden

0 kommentarer

  • Monica

    Välkommen till verkligheten! Jag har hört att man kan räkna med en vecka per timmes dygnsförskjutning. Det innebär att du bör vara som folk igen sista veckan i augusti. Vad skönt att ha det att se fram emot… 😉

  • My Perseption

    Oj, det var långt fram i tiden. Tur att jag har vanan inne att ta mig en nap ifall jag blir förvirrad. (på riktigt) 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »