Allehanda

Pedaltramp i sommarkväll

Jag tog en liten cykeltur ned till byn i det fina vädret som vi fick uppleva ikväll. Inte mycket mygg, ej heller blåsigt och kallt. Först hälsade jag på hos några hundvalpar som var hjärtans livliga och pigga. Entusiasmen var inte att ta fel på. Sedan fortsatte min färd ned till byns EU-projekt som omfattar skötsel av Fladan mitt i byn. Buskar, sly och gräs skall tuktas och till hjälp finns en hop fyrbenta fän innanför stängsel och bom. De gillar att äta och grönt, både gräs och annat, finns det att mumsa på.

En riktigt fin sommarkväll som man egentligen inte borde gå och lägga sig till. Istället hade en lång cykeltur in i den sjunkande solen lockat. Tids nog får jag väl göra det när semestern infinner sig.

Hej kompis! Vem är du med kameran?

 

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »