Allehanda

Midnatt

Klockan närmar sig midnatt. Juni månad och snart midsommar. Det är som om alla sinnen öppnas mot ljuset, värmen och solens inverkan. Låt vara att sommaren hittills varit avvaktande och kylig. Men ljuset ikväll visar ändå årstiden. Nästan så att jag känner mig manad att gå ut i skogen bakom uthuset bara för att uppleva den sköna naturen. Mitt i natten, några steg bort. Jag är priviligierad!

En fördel med att bo i Norden är kontrasten mellan årstiderna. Midsommar och midvinter. Sommarens ljus, värme och liv jämfört med vinterns mörker, kyla och stillhet. Både tillstånden har sin charm, sitt berättigande. För att inte glömma en färgsprakande höst och en sprudlande vår.

buenos aires 2014
Som en hyllning till solen. Alltings begynnelse. Bild från Buenos Aires september 2014.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »