Upplevelser

Konstens Natt 2015

Igår kväll besökte jag Konstens Natt i provinshuvudstaden. Det var inte speciellt mycket konst jag såg utan jag strövade mest omkring i centrum och kollade på underhållning och folk i allmänhet. Ett par krigare från Saltgruvan träffade jag, Stora Yxan och Hemliga Färdmannen. Annars var det mest okända. Angående nöjesutbudet så fanns det inget speciellt som jag bokat in, kanske mätt från Urkult senaste veckan och svårt att komma i samma klass.

Jag visar ett gäng bilder som jag tidigare idag också laddade upp på Facebook. Naturligtvis blir det några bonusbilder till er kära läsare av bloggen, så håll till godo. I morgon skall jag försöka ta mig an en epistel om Urkult.

Klicka på första bilden för större storlek och sedan pilen. För att avsluta finns ett x uppe till vänster.

0 kommentarer

  • Syster Jane d.y.

    Synd att det bara är en natt och på en torsdag, många ska i jobb ännu på fredag. Positivt att det ordnas ändå, det är kanske bara till jul som det är lika mycket folk i stan i rörelse på samma gång.

    • PJ

      Det tycker jag också men så finns det de som tycker att det är bra att det är på en torsdag istället för fredag eller lördag för då blir det inte så mycket fylla och hærværk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate blog »